Bilskrot i Eskilstuna

Letar du efter någon som kan skrota din bil i Eskilstuna? Då har du kommit rätt.


Hällberga Skrot AB ligger belägen strax utanför Eskilstuna och vi erbjuder kostnadsfri upphämtning och skrot av bilar. Det innebär att du kan kontakta oss idag, boka en tid för upphämtning och få din bil skrotad inom ett par timmar utan att betala en krona.

Bilskrot i Eskilstuna

Letar du efter någon som kan skrota din bil i Eskilstuna? Då har du kommit rätt.


Hällberga Skrot AB ligger belägen strax utanför Eskilstuna och vi erbjuder kostnadsfri upphämtning och skrot av bilar. Det innebär att du kan kontakta oss idag, boka en tid för upphämtning och få din bil skrotad inom ett par timmar utan att betala en krona.

Bilskrot i Eskilstuna

Öppettider & bokning

Vi har öppet varje dag mellan 07:00 – 19:00. Har du frågor om våra tjänster
kan du ringa oss på 0720-160452 och det går
även bra att boka en tid online för upphämtning genom att klicka här.

Registreringsbevis & nycklar

För att vi ska kunna hämta upp din bil för skrotning behöver du ha signerat
den gula ägarbyteslappen som är en del av bilens registreringsbevis (del 2).
Vid upphämtning behöver vi också tillgång till bilnycklarna.

Snabb upphämtning

Vi hämtar alltid din bil så snabbt vi kan och oftast redan samma dag. Vill
du hellre att vi dyker upp vid en särskild tidpunkt kan du ange tid och
datum vid bokningstillfället.

Skrota bilen utan kostnad

Vi är en av de snabbast växande bilskrotsfirmorna i Eskilstuna med omnejd och har lång erfarenhet från att skrota diverse bilmärken och modeller. Vårt mål är att göra skrotningsprocessen så smidig som möjligt för dig och därför tar vi hand om alla steg inför skrot och demontering av bilar i Eskilstuna.

Vår tjänst är heltäckande vilket innebär att vi gör allt från att hämta din bil till att demontera och skrota den och vi ser alltid till att återvinna alla delar och allt material som går att återanvända.

Som sagt är vår tjänst även helt gratis med kravet att din bil är komplett och i kördugligt skick. Bilen måste med andra ord har motor, däck och alla andra väsentliga funktioner. Med det sagt kan vi även ta hand om icke kördugliga bilar men då till en mindre avgift.

Om du inte har möjlighet att vara närvarande när vi hämtar bilen kan du lämna nycklar och registreringsbevis tillgängliga så hämtar vi bilen ändå. Kontakta oss för mer information och för att boka en gratis bilskrot i Eskilstuna.


OBS! I dagsläget säljer vi inte reservdelar utan vi skrotar endast bilar.

Miljövänlig bilskrot i Eskilstuna

Det viktigaste att tänka på när man ska skrota en bil är att använda sig av en miljövänlig bilskrot. Förutom att återvinna metall, glas och plast från fordonet är det ytterst viktigt att man även tar hand om alla oljor, vätskor och andra skadliga ämnen som finns i bilen och som i regel inte kan användas igen.

På grund av det följer vi en väldigt strikt miljöpolicy och varje steg av monteringsprocessen har optimerats för att vara så miljövänlig som möjligt. För att ytterligare minska vår miljöbelastning ser vi till att uteslutande använda så moderna och uppdaterade verktyg och maskiner som möjligt.

Låt inte din gamla bil falla sönder och bli en fara för naturen – kontakta oss så ser vi till att skrota din bil i Eskilstuna på bästa möjliga vis.

Bilskrot på andra platser

Bor du inte i Eskilstuna? Inga problem.

Vi skrotar bilar i stora delar av Mellansverige och hämtar gärna upp din bil i Stockholm, Västerås, Uppsala, Örebro, Norrköping eller andra platser i Västmanland och Södermanlands län.

Våra tjänster

Att skrota en bil ska vara så enkelt och smidigt som möjligt och det ska definitivt inte kosta skjortan. Därför erbjuder vi på Hällberga Bilskrot AB gratis skrotning och upphämtning av din bil i Stockholms närområde och stora delar av Mellansverige.

Vi har många års erfarenhet från bilskrotning och har skrotat tusentals bilar av olika modeller i alla tänkbara skick. Det innebär att vi även kan se till att din skrotbil tas hand om på bästa sätt. Naturligtvis är vi måna om miljön och garanterar att din bil skrotas på ett så miljövänligt sätt som möjligt med hjälp av moderna och effektiva verktyg och maskiner.

Behöver du boka tid för en upphämtning kan du ringa oss på 016 42 11 41 / 0720-160452 eller använda vårt formulär.

Observera att vi i dagsläget inte säljer bildelar utan endast skrotar bilar.

Här finns vi

Hällbergs Bilskrot ligger praktiskt belägen strax utanför Eskilstuna med bra förbindelse till Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Nyköping och Enköping. Med andra ord kan vi hämta och skrota din bil gratis om du bor i Västmanlands, Södermanlands eller Östergötlands län.

Så här går du tillväga

När det är dags att skrota bilen har du två val. Du kan antingen köra och lämna bilen hos oss på egen hand så ser vi till att den tas hand om på bästa sätt. Vi har öppet mellan 07:00 och 19:00 och du kan komma precis när du vill.

Skulle du inte ha möjlighet att komma till oss eller om bilen inte är i kördugligt skick kan vi hämta den från dig. Vi har tillgång till bärgningsbilar och flera chaufförer och kan hämta alla bilar oavsett skick. Med det sagt är det ytterst viktigt att bilen är komplett med motor, däck och andra väsentliga delar, annars blir det extra arbete för oss och då tillkommer avgifter. Du kan läsa mer om avgifterna nedan.

Att få bilen upphämtad är ofta den bästa lösningen och så länge din bil inte står parkerad i ett garage behöver du inte ens vara på plats när vi kommer.

Det här behöver du för att skrota bilen

För att vi ska kunna hämta och skrota din bil måste du ha signerat det gula ägarbytespappret i bilens registreringsbevis (del 2). Pappret ska antingen lämnas direkt till oss när bilen hämtas eller placeras på en förutbestämd plats i fordonet om du inte är närvarande vid upphämtningen. Har du inget registreringsbevis kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsen.

Om du inte kommer vara närvarande behöver du även lämna bilen olåst med nycklarna på en plats där vi kan hitta dem så att vi enkelt kan köra bilen till skroten. Du får mer exakta instruktioner i samband med att du bokar din upphämtning och kan själva välja var du gömmer nycklarna.

Kostnad för att skrota bilen

Det är gratis att skrota din bil med Hällbergs Bilskrot. Faktum är att vi även hämtar din bil utan kostnad så att du slipper köra ut den till oss.

OBS! Avgifter tillkommer för bilar som inte är kompletta och saknar för många väsentliga delar, dvs. bilar utan däck, hjul, motor och liknande.

Boka en tid så vi kan hämta din bil så snart vi kan.

  Vanliga Frågor

  1. Vad kostar det att skrota min bil?
   Hällberga Bilskrot tar inte ut avgifter för att hämta och skrota bilar som omfattas av producentansvaret. Det enda undantaget är fordon som inte är kördugliga.
  2. Måste jag vara närvarande när ni hämtar bilen?
   Nej, så länge bilen är parkerad på en tillgänglig plats behöver du inte vara där när vi kommer. Om bilen står parkerad i ett garage eller liknande behöver du däremot vara närvarande.
  3. Var kan jag lämna min bil för skrotning?
   Du kan lämna din bil hos oss på följande adress. Glöm inte att ta med dig registreringsbeviset del 2 (det gula ägarbytarpappret) och din legitimation. Saknar du ett registreringsbevis för fordonet kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsens .

  Kundservice

  Telefon: 016 42 11 41, 0720-160452
  E-post: info@skrotabilhallberga.se
  Öppettider: Vardagar 07.00 – 19.00