Om oss

Om oss – Miljövänlig och professionell bilskrot i Stockholms närområde

Hällberga Bilskrot är ett av de största bolagen av sitt slag i Södermanland och vi har möjlighet att hämta bilar i stora delar av östra Mellansverige inklusive Stockholm. Vår bilskrotningstjänst är helt gratis och vi kan både hämta upp och skrota din bil utan kostnad. Alla som arbetar på skroten har lång erfarenhet från branschen och drivs av ett gediget miljötänk.

Vårt mål är att tillhandahålla våra kunder en trygg, snabb och effektiv lösning när det är dags att skrota och demontera bilen. Detta gör vi dessutom i enlighet med en strikt Miljöpolicy med målet att återvinna och återanvända så mycket av fordonet som möjligt så att någon annan kan ha nytta av det. Vår miljövänliga demontering hjälper till att skydda miljön samtidigt som det underlättar för personer som behöver reservdelar.

Bor du i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Katrineholm, Malmköping, Norrköping, Strängnäs, Södertälje, Tumba, Västberga eller i närheten och behöver en bil skrotad kan du boka en tid redan idag så hämtar vi upp bilen inom ett par timmar. Du behöver inte ens vara på plats när vi hämtar bilen för skrotning men om du kan även lämna bil direkt hos oss om du föredrar det.

Du kan boka en tid för upphämtning här eller genom att ringa oss på: 016 42 11 41 / 0720-160452

*OBS! Bilar som inte är kompletta eller kördugliga kan hämtas upp och skrotas för en mindre avgift. Kontakta oss gärna för mer information.


Kundservice

Telefon: 016 42 11 41, 0720-160452
E-post: info@skrotabilhallberga.se
Öppettider: Vardagar 07.00 – 19.00