Bilskrot i Stockholm

Att skrota bilen i Stockholm behöver inte vara så komplicerat som man kanske först föreställer sig. Faktum är att det är enklare än någonsin att skrota bilen med Hällberga Bilskrot. Vår bilskrot ligger belägen strax utanför Stockholm och vi erbjuder komplett demontering och skrotning av din bil med gratis upphämtning. Det innebär att vi hämtar, skrotar och återvinner din bil på bästa möjliga sätt utan att du behöver betala en krona för det.


Hör av dig till oss idag och boka en tid - vi kan hämta bilen redan inom ett par timmar.

Bilskrot i Stockholm

Att skrota bilen i Stockholm behöver inte vara så komplicerat som man kanske först föreställer sig. Faktum är att det är enklare än någonsin att skrota bilen med Hällberga Bilskrot. Vår bilskrot ligger belägen strax utanför Stockholm och vi erbjuder komplett demontering och skrotning av din bil med gratis upphämtning. Det innebär att vi hämtar, skrotar och återvinner din bil på bästa möjliga sätt utan att du behöver betala en krona för det.


Hör av dig till oss idag och boka en tid - vi kan hämta bilen redan inom ett par timmar.

Bilskrot i Stockholm

Öppettider & bokning

Vi har öppet varje dag mellan 07:00 – 19:00. Har du frågor om våra tjänster kan du ringa oss på 0720-160452 och det går även bra att boka en tid online för upphämtning genom att klicka här.

Registreringsbevis & nycklar

För att vi ska kunna hämta upp din bil för skrotning behöver du ha signerat den gula ägarbyteslappen som är en del av bilens registreringsbevis (del 2). Vid upphämtning behöver vi också tillgång till bilnycklarna.

Snabb upphämtning

Vi hämtar alltid din bil så snabbt vi kan och oftast redan samma dag. Vill du hellre att vi dyker upp vid en särskild tidpunkt kan du ange tid och datum vid bokningstillfället.

Gratis bilskrot i Stockholm

Vi på Hällberga Bilskrot AB har lång erfarenhet från skrotbranschen och har möjlighet att hämta din bil oavsett var i Stockholm du bor. Faktum är att vi även har bra förbindelser till stora delar av Mellansverige och hämtar gärna bilar i Västmanlands och Södermanlands län med omnejd.

Vi anser dessutom att bilskrotning inte ska behöva kosta någonting och därför erbjuder vi vår tjänst helt utan avgifter. Vårt enda krav är att fordonet måste vara i kördugligt skick, annars tillkommer en extra avgift för bogsering. Kontakta oss gärna för mer information.

För att boka en upphämtning och skrotning i Stockholm kan du använda vårt formulär eller kontakta oss direkt på 0720-160452.

Vi ser alltid till att hämta bilen så fort som möjligt och oftast redan samma dag.

Bäst av allt är att du inte ens behöver vara på plats för att skrota din bil i Stockholm. Så länge du har signerat ägarbytespappret i registreringsbeviset och lämnar nycklarna i bilen, hämtar vi den åt dig. Om du föredrar kan du även lämna bilen direkt till oss men det är oftast mycket smidigare att få den upphämtad.

Miljövänliga skrotfirma i Stockholm

På Hällberga Bilskrot tar vi vårt arbete på största allvar och förutom att skrota bilar är vi måna om att skydda vår miljö. Därför görs all demontering hos oss i enlighet med vår strikta miljöpolicy samt riktlinjer från Länsstyrelsen.

Denna sortens skrotning kallas ofta för miljösanering och är det mest miljövänliga sättet att skrota bilen på i Stockholm. Processen innebär att vi tar hand om alla farliga oljor och vätskor från fordonet samt att vi ser till att all metall, plast och textilier återvinns och återanvänds på bästa sätt. Konceptet baseras på att en skrotfärdig bil inte nödvändigtvis är värdelös – snarare tvärtom – och att det finns många aktörer och personer som kan ha nytta av dina gamla bildelar.

Vänligen observera att vi inte säljer reservdelar till privatpersoner utan endast skrotar bilar.

Har du ett fordon som står och skräpar? Kontakta oss idag så hämtar vi din bil till vår bilskrot i Stockholm.

Våra tjänster

Att skrota en bil ska vara så enkelt och smidigt som möjligt och det ska definitivt inte kosta skjortan. Därför erbjuder vi på Hällberga Bilskrot AB gratis skrotning och upphämtning av din bil i Stockholms närområde och stora delar av Mellansverige.

Vi har många års erfarenhet från bilskrotning och har skrotat tusentals bilar av olika modeller i alla tänkbara skick. Det innebär att vi även kan se till att din skrotbil tas hand om på bästa sätt. Naturligtvis är vi måna om miljön och garanterar att din bil skrotas på ett så miljövänligt sätt som möjligt med hjälp av moderna och effektiva verktyg och maskiner.

Behöver du boka tid för en upphämtning kan du ringa oss på 016 42 11 41 / 0720-160452 eller använda vårt formulär.

Observera att vi i dagsläget inte säljer bildelar utan endast skrotar bilar.

Här finns vi

Hällbergs Bilskrot ligger praktiskt belägen strax utanför Eskilstuna med bra förbindelse till Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Nyköping och Enköping. Med andra ord kan vi hämta och skrota din bil gratis om du bor i Västmanlands, Södermanlands eller Östergötlands län.

Så här går du tillväga

När det är dags att skrota bilen har du två val. Du kan antingen köra och lämna bilen hos oss på egen hand så ser vi till att den tas hand om på bästa sätt. Vi har öppet mellan 07:00 och 19:00 och du kan komma precis när du vill.

Skulle du inte ha möjlighet att komma till oss eller om bilen inte är i kördugligt skick kan vi hämta den från dig. Vi har tillgång till bärgningsbilar och flera chaufförer och kan hämta alla bilar oavsett skick. Med det sagt är det ytterst viktigt att bilen är komplett med motor, däck och andra väsentliga delar, annars blir det extra arbete för oss och då tillkommer avgifter. Du kan läsa mer om avgifterna nedan.

Att få bilen upphämtad är ofta den bästa lösningen och så länge din bil inte står parkerad i ett garage behöver du inte ens vara på plats när vi kommer.

Det här behöver du för att skrota bilen

För att vi ska kunna hämta och skrota din bil måste du ha signerat det gula ägarbytespappret i bilens registreringsbevis (del 2). Pappret ska antingen lämnas direkt till oss när bilen hämtas eller placeras på en förutbestämd plats i fordonet om du inte är närvarande vid upphämtningen. Har du inget registreringsbevis kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsen.

Om du inte kommer vara närvarande behöver du även lämna bilen olåst med nycklarna på en plats där vi kan hitta dem så att vi enkelt kan köra bilen till skroten. Du får mer exakta instruktioner i samband med att du bokar din upphämtning och kan själva välja var du gömmer nycklarna.

Kostnad för att skrota bilen

Det är gratis att skrota din bil med Hällbergs Bilskrot. Faktum är att vi även hämtar din bil utan kostnad så att du slipper köra ut den till oss.

OBS! Avgifter tillkommer för bilar som inte är kompletta och saknar för många väsentliga delar, dvs. bilar utan däck, hjul, motor och liknande.

Boka en tid så vi kan hämta din bil så snart vi kan.

  Vanliga Frågor

  1. Vad kostar det att skrota min bil?
   Hällberga Bilskrot tar inte ut avgifter för att hämta och skrota bilar som omfattas av producentansvaret. Det enda undantaget är fordon som inte är kördugliga.
  2. Måste jag vara närvarande när ni hämtar bilen?
   Nej, så länge bilen är parkerad på en tillgänglig plats behöver du inte vara där när vi kommer. Om bilen står parkerad i ett garage eller liknande behöver du däremot vara närvarande.
  3. Var kan jag lämna min bil för skrotning?
   Du kan lämna din bil hos oss på följande adress. Glöm inte att ta med dig registreringsbeviset del 2 (det gula ägarbytarpappret) och din legitimation. Saknar du ett registreringsbevis för fordonet kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsens .

  Kundservice

  Telefon: 016 42 11 41, 0720-160452
  E-post: info@skrotabilhallberga.se
  Öppettider: Vardagar 07.00 – 19.00