Bilskort i Uppsala

Har du en bil som står och skräpar eller är du i behov av att skrota en bil i Uppsala? Då har du kommit rätt. Hällberga Bilskrot är en bilskortningsfirman som ligger strax utanför Eskilstuna med personal som har lång erfarenhet från att skrota bilar i Uppsala och närliggande områden.

Vi sätter alltid kunden först och ser till att alla dina önskemål är uppfyllda men även att skrotningen är så praktiskt som möjligt för dig. Det betyder att vi gärna hämtar din bil i Uppsala och att vi skrota den gratis.

Boka en upphämtning idag och få bilen skrotad i Uppsala om ett par timmar.

Bilskort i Uppsala

Har du en bil som står och skräpar eller är du i behov av att skrota en bil i Uppsala? Då har du kommit rätt. Hällberga Bilskrot är en bilskortningsfirman som ligger strax utanför Eskilstuna med personal som har lång erfarenhet från att skrota bilar i Uppsala och närliggande områden.

Vi sätter alltid kunden först och ser till att alla dina önskemål är uppfyllda men även att skrotningen är så praktiskt som möjligt för dig. Det betyder att vi gärna hämtar din bil i Uppsala och att vi skrota den gratis.

Boka en upphämtning idag och få bilen skrotad i Uppsala om ett par timmar.

Bilskrot i Uppsala

Öppettider & bokning

Vi har öppet varje dag mellan 07:00 – 19:00. Har du frågor om våra tjänster kan du ringa oss på 0720-160452 och det går även bra att boka en tid online för upphämtning genom att klicka här.

Registreringsbevis & nycklar

För att vi ska kunna hämta upp din bil för skrotning behöver du ha signerat den gula ägarbyteslappen som är en del av bilens registreringsbevis (del 2). Vid upphämtning behöver vi också tillgång till bilnycklarna.

Snabb upphämtning

Vi hämtar alltid din bil så snabbt vi kan och oftast redan samma dag. Vill du hellre att vi dyker upp vid en särskild tidpunkt kan du ange tid och datum vid bokningstillfället.

Skrota bilen i Uppsala

Många skrottjänster idag är otympliga då man själv måste köra bilen till skrottippen och dessutom betala för det. Vi tycker det är orättvis och anser att skrotning av bil i Uppsala varken ska vara krångligt eller dyrt. Därför kan du kontakta oss idag och boka en upphämtning så kommer vi och hämtar din bil för skrotning helt utan kostnad. Eftersom vi ligger belägna i Eskilstuna kan vi dessutom hämta bilen redan inom ett par timmar.

Så vad väntar du på? Kontakta oss idag för en gratis bilskrot och gör dig av med de fordon du inte längre behöver.

Tack vare vår strategiska placering kan vi hämta och skrota bilar i stora delar av östra Mellansverige däribland Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Södermanlands län och Västmanlands län.

OBS! Vi hämtar även bilar som inte är i kördugligt skick men eftersom de måste bärgas tar vi ut en mindre avgift.

Välj en miljövänliga och gratis bilskrot

Förutom att erbjuda våra kunder en utomordentlig service är vi mycket måna om att skydda vår miljö. Därför genomför vi alla skrotningar i enlighet med gällande miljöpolicys och lagar.

Bland annat innebär det att vi tömmer alla fordon på skadliga vätskor och oljor och att vi hanterar och kasserar dem på bästa sätt. Vi ser även till att separera och återvinna allt annat i bilen – vi ser till att reservdelar hamnar i rätt händer och att allt glas, plast och metall i fordonet återvinns. Detta görs i samarbete med närliggande smältverk och återförsäljare.

För att ytterligare optimera processen och minimera vår miljöpåverkan använder vi uteslutande de bästa och mest energieffektiva verktygen och maskinerna på vår skrot i Uppsala.

Avslutningsvis vill vi informera dig om att vi inte säljer reservdelar eller skrot.

Våra tjänster

Att skrota en bil ska vara så enkelt och smidigt som möjligt och det ska definitivt inte kosta skjortan. Därför erbjuder vi på Hällberga Bilskrot AB gratis skrotning och upphämtning av din bil i Stockholms närområde och stora delar av Mellansverige.

Vi har många års erfarenhet från bilskrotning och har skrotat tusentals bilar av olika modeller i alla tänkbara skick. Det innebär att vi även kan se till att din skrotbil tas hand om på bästa sätt. Naturligtvis är vi måna om miljön och garanterar att din bil skrotas på ett så miljövänligt sätt som möjligt med hjälp av moderna och effektiva verktyg och maskiner.

Behöver du boka tid för en upphämtning kan du ringa oss på 016 42 11 41 / 0720-160452 eller använda vårt formulär.

Observera att vi i dagsläget inte säljer bildelar utan endast skrotar bilar.

Här finns vi

Hällbergs Bilskrot ligger praktiskt belägen strax utanför Eskilstuna med bra förbindelse till Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Nyköping och Enköping. Med andra ord kan vi hämta och skrota din bil gratis om du bor i Västmanlands, Södermanlands eller Östergötlands län.

Så här går du tillväga

När det är dags att skrota bilen har du två val. Du kan antingen köra och lämna bilen hos oss på egen hand så ser vi till att den tas hand om på bästa sätt. Vi har öppet mellan 07:00 och 19:00 och du kan komma precis när du vill.

Skulle du inte ha möjlighet att komma till oss eller om bilen inte är i kördugligt skick kan vi hämta den från dig. Vi har tillgång till bärgningsbilar och flera chaufförer och kan hämta alla bilar oavsett skick. Med det sagt är det ytterst viktigt att bilen är komplett med motor, däck och andra väsentliga delar, annars blir det extra arbete för oss och då tillkommer avgifter. Du kan läsa mer om avgifterna nedan.

Att få bilen upphämtad är ofta den bästa lösningen och så länge din bil inte står parkerad i ett garage behöver du inte ens vara på plats när vi kommer.

Det här behöver du för att skrota bilen

För att vi ska kunna hämta och skrota din bil måste du ha signerat det gula ägarbytespappret i bilens registreringsbevis (del 2). Pappret ska antingen lämnas direkt till oss när bilen hämtas eller placeras på en förutbestämd plats i fordonet om du inte är närvarande vid upphämtningen. Har du inget registreringsbevis kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsen.

Om du inte kommer vara närvarande behöver du även lämna bilen olåst med nycklarna på en plats där vi kan hitta dem så att vi enkelt kan köra bilen till skroten. Du får mer exakta instruktioner i samband med att du bokar din upphämtning och kan själva välja var du gömmer nycklarna.

Kostnad för att skrota bilen

Det är gratis att skrota din bil med Hällbergs Bilskrot. Faktum är att vi även hämtar din bil utan kostnad så att du slipper köra ut den till oss.

OBS! Avgifter tillkommer för bilar som inte är kompletta och saknar för många väsentliga delar, dvs. bilar utan däck, hjul, motor och liknande.

Boka en tid så vi kan hämta din bil så snart vi kan.

  Vanliga Frågor

  1. Vad kostar det att skrota min bil?
   Hällberga Bilskrot tar inte ut avgifter för att hämta och skrota bilar som omfattas av producentansvaret. Det enda undantaget är fordon som inte är kördugliga.
  2. Måste jag vara närvarande när ni hämtar bilen?
   Nej, så länge bilen är parkerad på en tillgänglig plats behöver du inte vara där när vi kommer. Om bilen står parkerad i ett garage eller liknande behöver du däremot vara närvarande.
  3. Var kan jag lämna min bil för skrotning?
   Du kan lämna din bil hos oss på följande adress. Glöm inte att ta med dig registreringsbeviset del 2 (det gula ägarbytarpappret) och din legitimation. Saknar du ett registreringsbevis för fordonet kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsens .

  Kundservice

  Telefon: 016 42 11 41, 0720-160452
  E-post: info@skrotabilhallberga.se
  Öppettider: Vardagar 07.00 – 19.00