Bilskrot i Västerås

Hällberga Bilskrot är din kompletta lösning för skrotning av bilar i Västerås med omnejd. Vi ligger praktiskt belägna strax utanför Eskilstuna vilket innebär att vi med enkelhet kan hämta och skrota bilar i Västerås, dessutom gör vi det helt utan kostnad.


Vi tar även vårt miljöansvar på största allvar så att du kan försäkra dig om att din bil skrotas och tas hand om på bästa möjliga vis.


Boka en bilskrot i Västerås idag eller kontakta oss om du har frågor!

Bilskrot i Västerås

Hällberga Bilskrot är din kompletta lösning för skrotning av bilar i Västerås med omnejd. Vi ligger praktiskt belägna strax utanför Eskilstuna vilket innebär att vi med enkelhet kan hämta och skrota bilar i Västerås, dessutom gör vi det helt utan kostnad.


Vi tar även vårt miljöansvar på största allvar så att du kan försäkra dig om att din bil skrotas och tas hand om på bästa möjliga vis.


Boka en bilskrot i Västerås idag eller kontakta oss om du har frågor!

Bilskrot i Västerås

Öppettider & bokning

Vi har öppet varje dag mellan 07:00 – 19:00. Har du frågor om våra tjänster kan du ringa oss på 0720-160452 och det går även bra att boka en tid online för upphämtning genom att klicka här.

Registreringsbevis & nycklar

För att vi ska kunna hämta upp din bil för skrotning behöver du ha signerat den gula ägarbyteslappen som är en del av bilens registreringsbevis (del 2). Vid upphämtning behöver vi också tillgång till bilnycklarna.

Snabb upphämtning

Vi hämtar alltid din bil så snabbt vi kan och oftast redan samma dag. Vill du hellre att vi dyker upp vid en särskild tidpunkt kan du ange tid och datum vid bokningstillfället.

Gratis bilskrot i Västerås

Som konsument är det ofta två saker man söker efter när det är dags att skrota bilen. För det första ska det vara praktiskt och för den andra ska det vara billigt. Som tur är kan vi på Hällberga Bilskrot AB erbjuda både och.

Vi erbjuder nämligen en heltäckande skrotningstjänst som inkluderar allt från upphämtning till skrotning och som inte kostar en krona. Allt du behöver göra är att boka en tid för upphämtning – antingen online eller via telefon – därefter dyker vi upp på utsatt tid och tar över processen så att du slipper involvera dig.

För att vi ska få lov att hämta bilen måste du signera ägarbytespappret i fordonets registreringsbevis och om du inte kommer vara på plats när vi hämtar bilen måste du lämna nycklarna till oss.

Och som sagt är tjänsten helt kostnadsfri så länge bilen är i kördugligt skick. Skulle fordonet däremot sakna väsentliga delar såsom hjul eller motor måste vi bärga bilen och då tillkommer en liten extra avgift. Kontakta oss idag för mer information.

Förutom att skrota bilar i Västerås hämtar vi bilar i resten av Södermanlands och Västmanlands län, däribland Stockholm, Uppsala och Eskilstuna.

Vikten av miljövänlig demontering och skrotning

Som vi tidigare nämnde är det viktigt att du skrotar bilen i Västerås på ett så miljövänligt vis som möjligt och då är Hällberga Skrot ett ypperligt val. Vi följer en strikt miljöpolicy och genomför vad som ofta kallas en miljösanering av alla fordon som kommer till oss.

Det innebär bland annat att allt material i fordonet återanvänds på bästa möjliga sätt antingen som skrot på ett smältverk eller i form av reservdelar. Även plast, textilier och andra material återvinns. Naturligtvis tar vi också hand om alla oljor och andra skadliga vätskor som oftast inte kan återvinnas utan som måste kasseras.


Vänligen observera att vi i dagsläget inte säljer reservdelar utan endast skrotar bilar.

Våra tjänster

Att skrota en bil ska vara så enkelt och smidigt som möjligt och det ska definitivt inte kosta skjortan. Därför erbjuder vi på Hällberga Bilskrot AB gratis skrotning och upphämtning av din bil i Stockholms närområde och stora delar av Mellansverige.

Vi har många års erfarenhet från bilskrotning och har skrotat tusentals bilar av olika modeller i alla tänkbara skick. Det innebär att vi även kan se till att din skrotbil tas hand om på bästa sätt. Naturligtvis är vi måna om miljön och garanterar att din bil skrotas på ett så miljövänligt sätt som möjligt med hjälp av moderna och effektiva verktyg och maskiner.

Behöver du boka tid för en upphämtning kan du ringa oss på 016 42 11 41 / 0720-160452 eller använda vårt formulär.

Observera att vi i dagsläget inte säljer bildelar utan endast skrotar bilar.

Här finns vi

Hällbergs Bilskrot ligger praktiskt belägen strax utanför Eskilstuna med bra förbindelse till Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Nyköping och Enköping. Med andra ord kan vi hämta och skrota din bil gratis om du bor i Västmanlands, Södermanlands eller Östergötlands län.

Så här går du tillväga

När det är dags att skrota bilen har du två val. Du kan antingen köra och lämna bilen hos oss på egen hand så ser vi till att den tas hand om på bästa sätt. Vi har öppet mellan 07:00 och 19:00 och du kan komma precis när du vill.

Skulle du inte ha möjlighet att komma till oss eller om bilen inte är i kördugligt skick kan vi hämta den från dig. Vi har tillgång till bärgningsbilar och flera chaufförer och kan hämta alla bilar oavsett skick. Med det sagt är det ytterst viktigt att bilen är komplett med motor, däck och andra väsentliga delar, annars blir det extra arbete för oss och då tillkommer avgifter. Du kan läsa mer om avgifterna nedan.

Att få bilen upphämtad är ofta den bästa lösningen och så länge din bil inte står parkerad i ett garage behöver du inte ens vara på plats när vi kommer.

Det här behöver du för att skrota bilen

För att vi ska kunna hämta och skrota din bil måste du ha signerat det gula ägarbytespappret i bilens registreringsbevis (del 2). Pappret ska antingen lämnas direkt till oss när bilen hämtas eller placeras på en förutbestämd plats i fordonet om du inte är närvarande vid upphämtningen. Har du inget registreringsbevis kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsen.

Om du inte kommer vara närvarande behöver du även lämna bilen olåst med nycklarna på en plats där vi kan hitta dem så att vi enkelt kan köra bilen till skroten. Du får mer exakta instruktioner i samband med att du bokar din upphämtning och kan själva välja var du gömmer nycklarna.

Kostnad för att skrota bilen

Det är gratis att skrota din bil med Hällbergs Bilskrot. Faktum är att vi även hämtar din bil utan kostnad så att du slipper köra ut den till oss.

OBS! Avgifter tillkommer för bilar som inte är kompletta och saknar för många väsentliga delar, dvs. bilar utan däck, hjul, motor och liknande.

Boka en tid så vi kan hämta din bil så snart vi kan.

  Vanliga Frågor

  1. Vad kostar det att skrota min bil?
   Hällberga Bilskrot tar inte ut avgifter för att hämta och skrota bilar som omfattas av producentansvaret. Det enda undantaget är fordon som inte är kördugliga.
  2. Måste jag vara närvarande när ni hämtar bilen?
   Nej, så länge bilen är parkerad på en tillgänglig plats behöver du inte vara där när vi kommer. Om bilen står parkerad i ett garage eller liknande behöver du däremot vara närvarande.
  3. Var kan jag lämna min bil för skrotning?
   Du kan lämna din bil hos oss på följande adress. Glöm inte att ta med dig registreringsbeviset del 2 (det gula ägarbytarpappret) och din legitimation. Saknar du ett registreringsbevis för fordonet kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsens .

  Kundservice

  Telefon: 016 42 11 41, 0720-160452
  E-post: info@skrotabilhallberga.se
  Öppettider: Vardagar 07.00 – 19.00